ga terug naar de NAGO homepage   NIEUWS

Na ruim negen jaar acht Karin van der Heiden de tijd rijp om een nieuwe weg in te slaan. Onder de naam PARKC gaat zij organisaties in de culturele- en erfgoed sector hulp bieden op het gebied van collectieontsluiting, informatieplannen, subsidieaanvragen en projectcoördinatie. Daarnaast gaat zij samen met andere bevlogen en betrokken professionals cultuurgerelateerde projecten ontwikkelen en creatieve initiatieven ondersteunen.

Van der Heiden: "Ik neem afscheid in de wetenschap dat het NAGO een stevige en veelbelovende organisatie is waarvan de toekomst wordt gewaarborgd door de inzet van het bestuur en de fantastische medewerkers van het bureau. Ik heb er veel plezier aan beleefd om met hen de doelstellingen van het NAGO te realiseren en dat wens ik mijn opvolger ook toe.

Mede dankzij de boeiende en inspirerende mensen die ik heb ontmoet en waarvan ik veel van heb geleerd is het NAGO uitgegroeid tot de organisatie die het nu is. Het NAGO is een onmisbare partij voor het behoud en digitaal toegankelijk maken van het Nederlandse vormgevingserfgoed. De zorg daarvoor verdient onze niet-aflatende aandacht en ik zal mij er ook na 1 januari 2008 voor blijven inzetten, maar vanaf dat moment onder de vlag van PARKC.

Veel dank ben ik verschuldigd aan de (oud)leden van het bestuur en de raad van advies, de collega’s, de vrienden en de relaties van het NAGO die mij in de afgelopen jaren met raad en daad terzijde hebben gestaan. Zonder hen was het niet mogelijk maar zeker ook niet zo plezierig geweest. De huidige bezetting van het bureau geeft mij alle vertrouwen in de succesvolle voorzetting van de activiteiten. Maja, Britt en Linda vormen samen een prima team, daar kan mijn opvolger op bouwen. Ik wens hen veel succes en hoop dat ik jullie allen in mijn andere hoedanigheid nog vaak zal ontmoeten."